Våre Salonger🤩

marna haugen wowbrow 2

Velkommen til Wowbrow – ditt førstevalg for elegante og lekne øyenbryn- og vippebehandlinger i Norge! Vi er stolte over ĂĄ ha salonger strategisk plassert pĂĄ noen av de mest populære stedene i Norge, og i dette innlegget vil vi ta deg med pĂĄ en reise gjennom vĂĄre unike lokasjoner. Bli med oss og finn ut hvorfor hver av vĂĄre salonger er et must-besøk for skjønnhetsbehandlinger! Husk at alle vĂĄre salonger tilbyr gratis konsultasjon og permanente behandlinger pĂĄ bryn, lepper og eyeliner samt bryn stell behandlinger.

WOWBROW Frogner
I hjertet av Frogner (Kirkeveien 54) finner du vår nydelige salong. Nærhet til sjarmerende Majorstuen og Bogstadveien gjør dette til et perfekt stopp etter en shoppingtur eller en kaffe i en av de mange koselige kafeene i området.

WOWBROW Sandvika
Sandvika, kjent for sin livlige atmosfære, er hjem til en av våre mest moderne salonger. Nyt en behandling og utforsk det pulserende området rundt. Vår salong vis a vis Sandvika Storsenter, perfekt for en dag full av skjønnhet og shopping.

WOWBROW Barcode/Bjørvika
Ved å kombinere moderne arkitektur og urbane vibber, tilbyr vår Barcode/Bjørvika-salong en luksuriøs opplevelse. Dette området er kjent for sin imponerende skyline og nærhet til havnen, og tilbyr en unik blanding av kultur og skjønnhet.

WOWBROW Lillestrøm
Lillestrøm-salongen vår er et fristed for de som ønsker å unnslippe byens travlhet. Plassert i sentrum av Lillestrøm, er denne salongen ideell for de som søker en mer avslappende skjønnhetsopplevelse.

WOWBROW CC Vest
CC Vest-salongen vår er perfekt for de som elsker å kombinere skjønnhetsbehandlinger med en luksuriøs shoppingopplevelse. Plassert i et livlig shoppingområde, gir denne lokasjonen deg en perfekt mulighet til å skjemme deg selv bort.

Hver Wowbrow-salong er unik, men de deler alle vårt engasjement for å fremme selvtillit og skjønnhet. Uansett hvilken salong du velger, kan du forvente en opplevelse med det lille ekstra, med profesjonelle behandlinger som vil forvandle dine bryn og vipper.

Besøk oss for en skjønnhetsopplevelse som ikke bare forbedrer ditt utseende, men også din selvtillit. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en av våre Wowbrow-salonger!

bryn wowbrow
bryn wowbrow