Les vår bookingpolicy her.

Bookingpolicy
Påfyll: 
Minner om at påfyll ikke er inkludert i noen av våre timer.
Påfyll etter 6-8 uker: 1999,-
Påfyll 6-12 mnd: 3299,-
Har du ikke hatt time hos oss innen 12 mnd gjelder nypris/fullpris.
Velger du påfyll hos ny tekniker/behandler vil det påføres et tillegg på 1000,- i tillegg til den ordinære påfyllsprisen og 1 time ekstra må påberegnes i behandlingstid.
Dette gjelder alle Permanent Makeup behandlinger. Gjelder IKKE Brynstell timer.
 
Vennligst les vår avbestillingspolicy: 
Husk at vi har 48 timers avbestillingspolicy på alle semi permanente behandlinger. Og 24 timersavbooking på øvrige behandlinger. Om man ikke møter opp til avtalt time uten å avbestille, vil man bli fakturert for timen i sin helhet. Møt opp 15 min før slik at det ikke blir noen forsinkelser. Timen vil bli kansellert om man kommer mer enn 15 min for sent og fakturert i sin helhet i tillegg til  et faktura gebyr på 70,- . Ved sykdom vil behandlingen bli fakturert 50% ved dokumentasjon av legeerklæring innen 7 dager. Gjelder også ved sykt barn.  Minner om at det ikke er tillatt å ha med venner, familie eller dyr til behandlingen da dette er forstyrrende for teknikeren. 
 
Konsultasjon
Har du bestilt gratis time til konsultasjon og ikke sier i fra 24 timer før at du ikke kan møte opp til timen, vil gebyr på 199,- påløpe. Har du andre spørsmål er det bare å ta kontakt så vil vi hjelpe deg så godt vi kan. 
 
Har du en gammel øyenbryns tatovering?
Da MÅ en konsultasjon bestilles FØR en time kan settes opp hos oss. Har du bestilt timen på tross av gammel tatovering er du selv ansvarlig for og avbooke/bytte timen til en konsultasjon. Velger du og stille til time uten og følge vår policy så vil du bli fakturert for timen. Vi forbeholder oss retten til og avbestille timen uten refusjon.
 
NB! Siste mulighet for å avbooke mandags-timer er fredag helgen før innen kl 15.00. 
Vi ønsker deg hjertelig velkommen! 

Se hva våre kunder synes om WOWBROW™