WOWBROW Lillestrøm

Microblading, Powder Brows og brynsstell i Lillestrøm

Storgata 6, 2000 Lillestrøm

WOWBROW Lillestrøm

Du finner vår salong sentralt i Lillestrøm, i Storgata 6. Kom innom eller bestill din time på nett. Hos oss får du alltid gratis konsultasjon før du bestemmer deg.

Adresse: Storgata 6, 2000 Lillestrøm
Epost: post@wowbrow.no
Telefon:  45 49 49 96

Åpningstider:

Mandag: kl 09 – 17
Tirsdag: kl 12 – 20 Annenhver tirsdag 09 – 20.00
Onsdag: kl 09 – 20 Annenhver onsdag 08 – 20.00
Torsdag: kl 09 – 17
Fredag: kl 09 – 20
Lørdag: 09 – 17
Søndag: Stengt

Bestill time nå

Norges ledende på Microblading

Wowbrow er Norges ledende på microblading og de nyeste behandlingene innen øyenbryn. Vi har behandlet flere tusen kunder og holder kurs i hele Norge innen våre behandlinger. Bestill time for microblading eller andre brynsbehandlinger i Lillestrøm så vi sammen kan finne den perfekte øyenbrynsformen for deg. Våre dyktige spesialister er alltid oppdatert innen de nyeste teknikkene og vi tilbyr gratis konsultasjon.

microblading wowbrow

 

MICROBLADING

Microblading er implantering av pigmenter under huden der vi imiterer hårstrå ved å lage små rifter i huden med et ultratynt blad. Ved bruk av «Dual Nano Technology» oppnår man et hyperrealistisk uttrykk da man klarer å skape ultratynne og «crispy» hårstrå. Passer perfekt til deg om ønsker å enten fylle, rekonstruere eller definere dine naturlige bryn.
Stå opp med ferdig sminkede bryn hver morgen!

Pris: Kun 3499,-

Refill 6-8 uker kr: 1 999,-
Årlig påfyll kr: 3 299,-

powderbrows

 

POWDER BROWS

Powderbrows er den nyeste teknikken og WowBrow er stolte av å tilby dette først i Norge!
Powderbrows er en ny teknikk hvor man oppnår et sminket og naturlig utrykk. Behandlingen utføres med maskin og er ikke en hårstrå teknikk som microblading. Powderbrows går ut på å implantere mikropiksler så man oppnår et «pudret» finish

Pris: Kun 3499,-

Refill 6-8 uker kr: 1 999,-
Årlig påfyll kr: 3 299,-

brynstell wowbrow

 

BRYNSLØFT / BRYNSTELL

Ingenting sier selvsikkerhet som perfekte bryn! Vi lever for bryn og har dyktige utdannede sminkører som vil sørge for at du alltid ser prikkfri ut når det gjelder dine bryn. Reserver din time i dag hos en av våre dyktige sminkører så du kan få «brows like a boss»

Brynsløft – Form, farge og voks  749,-

Kun form og voks: 499,-

powderbrow by wowbrow

Har du gammel øyenbryns tatovering? Da må du bestille time til gratis konsultasjon først. Vi i WOWBROW har spesialisert oss på å fjerne gamle brynstatoveringer ved hjelp av en metode kalt Saline removal. I noen tilfeller vil det bli nødvendig gjennomgå denne prosessen før man kan få microblading.

En «normal» fjerning vil ta ca 2-4 runder og koster fra kr 1 799,- per omgang. Ta kontakt eller bestill en time til konsultasjon hvis du har noe du lurer på.

ANSATTE PÅ WOWBROW LILLESTRØM

SVEIP FOR Å SE ARBEID UTFØRT AV DEN ANSATTE

ina2
ina3 arbeid
ina arbeid1


INA
BRYNSPESIALIST

svetlana2
svetlana3
svetlana arbeid1


SVETLANA
brynspesialist

THY WOWBROW


KATARYNA
brynspesialist

KATARYNA WOWBROW


KATARYNA
brynspesialistTa kontakt i dag