WOWBROW Frogner

Microblading, Powder Brows og brynsstell, sentralt på Frogner

Kirkeveien 54, 0368 Oslo

WOWBROW Frogner

Du finner vår salong sentralt plassert i Kirkeveien 54 på Frogner. Kom innom eller bestill din time på nett. Hos oss får du alltid gratis konsultasjon før du bestemmer deg.

Adresse: Kirkeveien 54, 0368 Oslo
Epost: post@wowbrow.no
Telefon:  45 49 49 96

Åpningstider:

Mandag: kl 11 – 19
Tirsdag: kl 11 – 19
Onsdag: kl 09 – 16
Torsdag: kl 09 – 16
Fredag: kl 09 – 16
Lørdag: 09 – 17
Søndag: Stengt

Bestill time nå

Norges ledende på Microblading

Wowbrow er Norges ledende på microblading og de nyeste behandlingene innen øyenbryn. Vi har behandlet flere tusen kunder og holder kurs i hele Norge innen våre behandlinger. Bestill time for microblading eller andre brynsbehandlinger på Frogner i Oslo, så kan vi sammen finne den perfekte øyenbrynsformen for deg. Våre dyktige spesialister er alltid oppdatert innen de nyeste teknikkene og vi tilbyr alltid gratis konsultasjon.

Microblading er implantering av pigmenter under huden der vi imiterer hårstrå ved å lage små rifter i huden med et ultratynt blad. Ved bruk av «Dual Nano Technology» oppnår man et hyperrealistisk uttrykk da man klarer å skape ultratynne og «crispy» hårstrå. Passer perfekt til deg om ønsker å enten fylle, rekonstruere eller definere dine naturlige bryn.
Stå opp med ferdig sminkede bryn hver morgen!

Kun 3 499,-.
Refill 6-8 uker kr: 1 499,-
Årlig påfyll kr: 2 799,-

Powderbrows er den nyeste teknikken og WowBrow er stolte av å tilby dette først i Norge!
Powderbrows er en ny teknikk hvor man oppnår et sminket og naturlig utrykk. Behandlingen utføres med maskin og er ikke en hårstrå teknikk som microblading. Powderbrows går ut på å implantere mikropiksler så man oppnår et «pudret» finish

Kun kr 3 499,- 
Etterfyll etter 6-8 uker: kr 1 499,-
Årlig påfyll: kr 2 799,-

Ingenting sier selvsikkerhet som perfekte bryn! Vi lever for bryn og har dyktige utdannede sminkører som vil sørge for at du alltid ser prikkfri ut når det gjelder dine bryn. Reserver din time i dag hos en av våre dyktige sminkører så du kan få «brows like a boss»

Brynsløft – Form, farge, voks og makeup 649,-

Browlamination 999,-

Farging av bryn 199,-

BRYNSTELL MED HENNA FARGE – Form, farge, voks og napping 849,-

Vi i WOWBROW har spesialisert oss i å fjerne gamle brynstatoveringer ved hjelp av en metode kalt Saline removal. I noen tilfeller vil det bli nødvendig gjennomgå denne prosessen før man kan få microblading.

En «normal» fjerning vil ta ca 2-4 runder og koster fra kr 1 799,- per omgang. Ta kontakt eller bestill en time til konsultasjon hvis du har noe du lurer på.

ANSATTE PÅ WOWBROW FROGNER


Emily
brynspesialist


Daniel
brynspesialist


Marielle
BRYNSPESIALIST

Bestill time for behandling

Bruk skjemaet under for å bestille time online

Ta kontakt i dag

 

Tilbakemeldinger fra kunder