VÅRE KURS

MICROBLADING

 

Her finner du info om våre microblading kurs

TRYKK HER

POWDER BROWS

 

Her finner du info om vårt Powder Brows kurs

TRYKK HER

FULL PAKKE

 

Lær alle våre kurs over 5 dager! BESTSELGER!

trykk her

 

HVORFOR VELGE OSS?

Vi lever av microblading og andre permanent makeup teknikker og gjør flere tusen kunder årlig i en av våre avdelinger. Vi har ikke bare spesialisert oss på disse behandlingene men bruker kun egenutviklet utstyr og pigmenter. Våre kursholdere er reiser over hele kloden for og finpusse teknikker med masterklasser så nettopp DU kan være sikker på og kunne gi kunden din perfekt resultat, gang på gang. Vi tilbyr delbetaling på kurs, ledende support og da vi ikke har agentur på våre produkter kan du være sikker på og alltid få den støtten du trenger.

DIN KURSHOLDER

Kurset vil bli holdt av Aya Romano. Aya har trent med de beste og har utdannelse fra Norge og England både innen microblading, microshading, ombre, Old Tattoo Coverup, permanent makeup innen eyeliner og lepper og Saline Removal (fjerning av gammel tatovering). Hun har vokst raskt på veldig kort tid og blitt en av landets fremste på micropigmentering. Aya er også utdannet pedagog og har også utdannelse innen økonomi. Som tidligere profesjonell blogger har Aya også derfor alle tips for hvordan du skal lykkes i å bygge din bedrift til suksess!

aya romano wowbrow
MICROBLADING FØR ETTER WOWBROW

Som Norges ledende på microblading har vi ikke bare utført tusenvis av behandlinger men også utviklet eget utstyr. Vi tar stor stolthet i vår teknikk og resultat.

På dette kurset vil du lære alt du trenger for å utføre korrekt microbladingsteknikk. Aya Romano har ikke bare perfeksjonert behandlingsformen, videreutviklet den og tilført nye elementer som har gjort dette til en signaturbehandling. Du vil lære riktig brynsteknikk, dermatologi, opptegning, bruk av riktig utstyr og prosedyren fra start til slutt for å oppnå et perfekt resultat.

Du lærer:

 • Basic Dermatologi
 • Hvem er gode kandidater for behandlingen?
 • Hygiene standard
 • Kontraindikasjoner
 • Fargeteori
 • Kundebehandling
 • Hvordan lage den perfekte bryns formen?
 • Etterbehandlings instrukser
BEST PÅ MICROBLADING

PRIS PÅ KURS

Startkit er inkludert i kursavgiften. Verdi: 5500,-
 
MELD DEG PÅ
powder brows bryn øyenbryn

Den nyeste teknikken innen bryn og som Norges første til å introdusere powderbrows kan du nå lære dette.

Powder brows har raskt vokst til en meget populær behandling grunnet de deilige, pudrete øyenbrynene man får. Vi var først til å lansere denne behandlingen i Norge og har videreutviklet den så man får et realistisk sminket utseende. I forskjell til microblading bruker vi her maskin. Du må enten ta med din PMU maskin eller så tilbyr vi vår egenutviklede Wowbrow PMU maskin for kun 11.999,- eks.mva.

Du lærer:

 • Basic Dermatologi
 • Hvem er gode kandidater for behandlingen?
 • Hygiene standard
 • Kontraindikasjoner
 • Fargeteori
 • Kundebehandling
 • Hvordan lage den perfekte bryns formen?
 • Etterbehandlings instrukser
BEST PÅ MICROBLADING

PRIS PÅ KURS

Startkit er inkludert i kursavgiften. Verdi: 5500,-
 
MELD DEG PÅ
kurs microblading

Passer for deg som VIRKELIG vil satse på og bli en brynsekspert!

På dette kurset vil du lære microblading, powder brows og manuel softshading (skyggelegging av bryn). Du vil lære riktig brynsteknikk, dermatologi, opptegning (hvordan oppnå perfekt symmetri og brynsform, bruk av riktig utstyr og prosedyren fra start til slutt for å oppnå et perfekt resultat. Man lærer også hygienestandard, fargeteori og kontraindikasjoner.

For å bestå må man vise til arbeid på latex der master avgjør om du er klar for å øve på live modeller. Videre må man bestå en praktisk eksamen som består av 10 modeller hvor master må godkjenne arbeidet.

PRIS PÅ FULL

PAKKE KURS

Startkit er inkludert i kursavgiften. Verdi: 7500,-
 
MELD DEG PÅ

Meld deg på kurs

Ønsker du mer informasjon om kurs, eller ønsker å melde deg på? Klikk på knappen under.

Meld deg på kurs nå