Microblading fra
kr 3 499,-

Bestill time nå

MICROBLADING AV ØYENBRYN

Microblading består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi vi implanterer fargen nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering ser hårstråene vi lager veldig skarpe og naturlige ut.

microblading før ettermicroblading etter

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i noen hår, og for de som ønsker seg veldig naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår. Med en gang etter behandling ser fargen mørkere ut enn de vil bli når de har helet. Da må du komme tilbake for påfyll for at vi skal kunne perfeksjonere brynene dine. Behandlingen anses ikke som ferdig før etter første påfyll etter 4-8 uker. Det samme gjelder tradisjonell permanent makeup med maskin.

Forskjell fra tradisjonell permant makeup

Hovedforskjellen på øyenbryn laget med maskin og øyenbryn laget med microblading er hovedsakelig teknikken. Microblading gir et hyperrealistisk resultat i forhold til maskin. Helingstiden er tilnærmet lik. Vi tilbyr kostnadsfri konsultasjon.

Naturlige øyenbryn

Microblading er perfekt for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i noen hår, og for de som ønsker seg naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal passe inn med dine naturlige hår.

Tilpasset dine behov

Alle har ulike øyenbryn, være seg fasonger og fylde. Utifra hvilket behov du har så tilbyr WOWBROW den behandlingen som passer deg best. Ønsker du mer fylde? Mer hår? Annen form? Farging av bryn eller vipper? Bestill din time i dag og våkne opp med perfekte øyenbryn.