HVA ER BROW LAMINATION?

Feather brows on Taylor Hill © Instagram: @Patrickta

Kan BROW LAMINATION / Bryns Laminering gi deg tidenes fineste bryn?

Bryns behandlinger er mer populært enn noen gang og både kvinner og menn står i kø for å få sine bryn fikset.

I dag er det ikke lenger slik at du bare booker time til bryn. Bryns-menyen har betydelig blitt større. Nå kan du velge mellom Microblading, Powder Brows, Henna Brows etc. Siste skrik på bryns menyen er BROW LAMINATION eller Brynslaminering.

 

Hva er Brow Lamination

«Brow Lamination eller Bryn laminering som mange kaller det, er en behandling som går ut på å feste hårene i en ønsket retning for å få et ønsket look. Det litt som å gå til frisøren og ta permanent krøll av håret sitt, bare at dette er for bryn», sier eier og grunder av WOWBROW Aya Romano. 

Behandlingen er lett å utføre, tar ca 1 time og resultatet varer i ca 5-8 uker. Man får som regel med form, farging og voks som en del av behandlingen. Kunder som har prøvd behandlingen sier at de aldri vil snu seg tilbake, da denne behandlingen gir fullstendig mersmak.

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i en mindre flatterende retning, har hull i formen eller for deg som ønsker et vel stelt og gredd look. Resultatet gjør øyenbrynene fyldig og fluffy, og det ser at som om hårene er gredd bakover til enhver tid. Om du ønsker «The Feather Look» er Brow lamination behandlingen for deg, sier Aya smilende. 

Tenk å kunne våkne slik hver dag? Det er jo helt genialt, sier Tanya (Aya) mens hun vifter energisk med armene i full entusiasme for faget sitt. 

 

Feather brows on Taylor Hill © Instagram: @Patrickta
Feather brows on Taylor Hill
© Instagram: @Patrickta

 

Sjekk video av hvordan behandlingen fungerer her:

https://www.youtube.com/watch?v=RAbxuou-33E

 

Hva er Brow Lamination

Ønsker du å booke time til Brow Lamination? Det kan du gjøre her