microblading wowbrow

Dato

des 06 - 07 2021

Tid

09:00 - 17:00

Kostnad

16999,-

Grunnkurs – Microblading – 2 dager

Dette er kurset for deg som ønsker å brilliere i brynsbransjen. WOWBROW er stolte over å vært en av de aller første til å starte med microblading i Norge og gjøre behandlingen kjent. Faktisk er WOWBROW størst på microblading i hele Norge da vi utfører flere tusen behandlinger årlig. Microblading er behandlingen som satte øyenbryn på kartet. Denne behandlingen har alltid vært en sikker vinner, og når det utføres korrekt, så vil man oppnå et naturlig og luftig resultat. 

Du lærer: 

 • Hygiene og sikkerhet
 • Kontraindikasjoner
 • Fargeteori
 • Produktopplæring
 • Form og opptegning
 • Hvordan finne perfekt symmetri
 • Hårstråmønster
 • Microblading teknikk
 • Etterbehandling
 • Basic opplæring i markedsføring

 

5 gode grunner til hvorfor du skal velge WOWBROW

 1. WOWBROW er det eneste PMU Academiet i hele Norge som er Cidesco Sertifisert. Det vil si at vi har den strengeste og mest prestisjefylte sertifiseringen innen hygiene, sikkerhet og kvalitet på arbeidet på internasjonalt nivå. Dette er både en trygghet for deg og dine kunder da vi setter høye krav til våre studenter slik at du kan utvikle deg til å bli en tekniker som fyller alle krav.
 2. I tillegg er alle våre kursholdere en av landets fremste i sin teknikk. Vi kan garantere at dere lærer fra en mester som både kan by på faglig høy kvalitet som samtidig inspirerer, engasjerer og motiverer slik at du skal lykkes i denne bransjen.
 3. WOWBROW er også total leverandør av PMU og annen bryns utstyr og produkter og har en rekke distribusjons avtaler med en av verdens fremste merker innen PMU og brynstells behandlinger. Via Norges største nettbutikk innen PMU: www.pmushop.no vil du kunne handle kostnadseffektivt med rask leveranse. Leveringsgstid: ca 1-2 dager.
 4. WOWBROW er Norges største aktør innen øyenbryn, og dette har vi blitt da vi har kun fokus på kvalitet og fornøyde kunder. Som kursdeltager lærer vi bort vår personlige oppskrift til at du skal lykkes. WOWBROW er en voksende kjede og er alltid på jakt etter talenter innen vår bransje. Vi har skapt mange nye arbeidsplasser via våre kurs. Her er det store karriere muligheter!
 5. Etter endt basic kurs vil man få mulighet til å være med på fremtidige Master Klasser om det skal være av interesse.

Kickstart din karriere i en bransje som er konstant i vekst!

 

For mer info:

E: kurs@wowbrow.no

T: 46677899

Timeplan

Dag 1

9 - 10
Teori del 1
Hygiene & Sikkerhet, Kontraindikasjoner,
10 - 11
Teori del 2
Produkt opplæring og fargeteori
11 - 12
Teori del 3
Form, Opptegning og symmetri
12:30 - 13:30
Pause
13:30 - 14:30
Teori
Hårstråmønster
14:30 - 17
Praksis
Øving på latex

Dag 2

9 - 12
Demo
Kursholder demonstrerer teknikk & prosedyre
12 - 13
Pause
13:00 - 15:00
Demo
Kursholder demonstrerer teknikk & prosedyre og kursdeltager får mulighet til å teste ut hvordan det føles å jobbe på huden
15:00 - 16:00
Praksis
Øving på latex
16 - 17
Spørsmål
Spørsmålsrunde

Legg igjen en kommentar

X