SKJØNNHETSFLEKK, HOT or NOT?

Er skjønnhetsflekken det nye?

Skjønnhetsflekker har alltid vært et mystisk afrodisiakum i flere hundre år. Hva er det som gjør denne lille prikken så forførende?

Skjønnhetsflekkens historie

Skjønnhetsflekken har eksistert i en årrekke. Vi skal helt tilbake til det kinesiske imperiet da keiseren mente at skjønnhetsflekken kunne bestemme hvor mye rikdom du ville få basert på hvor i ansiktet den var plassert. I middelalderen trodde folk at skjønnhetsflekken var et tegn på at djevelen hadde manifestet seg i et menneske.

Under Renessansen var det vanlig å sminke seg hvite for så å dekke kviser med disse svarte dottene. Men ingenting slår 18-hundretallets  mote da de begynte å produsere falske skjønnhetsflekker som du limte på. Disse kom i ulike former og størrelser og hadde til og med et eget etui.

Men når vi først skal snakke om skjønnhetsflekker, så er Marilyn Monroe kanskje den mest innflytelsesrike kjendisen med den mest beryktede skjønnhetsflekken.

.

Sterk trend

Vi ser at trenden er sterkere en noen sinne og har hatt en økende etterspørsel det siste året. Trenden har blitt enorm. Vi har kunder som både vil dekke gamle arr, forsterke føflekker har blitt fjernet, eller bare ha helt nye skjønnehetsflekker. Mange av kundene vil også ha dem flere steder i ansiktet. Men størsteparten velger å ha det over leppen eller ved kinn-partiet. Og resultatet blir veldig fint og naturlig.

Kjendiser som Eva Mendes, Blake Lively, Cindy Crawford, and Natalie Portman er kjente for sine skjønnhetsflekker. Mens kjendiser som Lady Gaga, Dita Von Teese, and Madonna liker å tegne dem på.