Konsultasjon

ALLTID GRATIS HOS OSS!

Konsultasjon

Hvem trenger trenger konsultasjon? 

  • GAMMEL TATOVERING – Om du har en gammel tatovering, permanent makeup, eller gammel microblading fra en annen salong, må du på konsultasjon hos oss først. Derfor tilbyr vi gratis konsultasjon til alle våre kunder slik at vi kan gi best mulig oppfølging, profesjonelle råd og en behandlingsplan, slik at kunden får et best mulig resultat. I de fleste tilfeller anbefaler vi fjerning av den gamle tatoveringen, men om tatovering er meget svak så kan det gå, men dette må tekniker selv gjøre en faglig vurdering av. Om du bestiller time og behandlingen ikke er gjennomførbar så erman selv ansvarlig for å betale for timen, da vi tilbyr gratis konsultasjon. 
  • SENSITIV HUD – Har du en sensitiv hud kan det være lurt å sette opp en time til konsultasjon da enkelte behandlingsformer ikke er like godt egnet til alle hudtyper. Her vil tekniker anbefale den teknikken som passer best til sensitiv hud. 
  • FET HUD – Har du fet hud eller en seboreisk hudtilstand anbefaler vi en konsultasjon da pigmentene kan sitte dårligere. Ved en fet hud tilstand anbefaler vi ikke microblading, men heller Powder Brows da man vil få et mye finere resultat. 

Bestill time til GRATIS konsultasjon i en våre salonger eller kom innom så setter vi opp en time for deg. 

 

«DU ER ET STEG NÆRMERE PERFEKTE ØYENBRYN!»

Er du klar for din time?

Bestill time til en av de raskest voksende trendene innen pmu og brynsbehandlinger. Velg mellom signaturbehandlingen vår, Microblading, powder brows, brynstell m.mer. Wake up with makeup! Vi kan bryn!

Bestill time

LOOKBOOK