VÅRE BEHANDLINGER

MICROBLADING

LES MER

POWDER BROWS

LES MER

BRYNSLØFT

LES MER

ANDRE BEHANDLINGER

LES MER

BEHANDLINGER

Under finner du en oversikt over våre behandlinger

MICROBLADING

Microblading er implantering av pigmenter under huden der vi imiterer hårstrå ved å lage små rifter i huden med et ultratynt blad. Ved bruk av «Dual Nano Technology» oppnår man et hyperrealistisk uttrykk da man klarer å skape ultratynne og «crispy» hårstrå. Passer perfekt til deg om ønsker å enten fylle, rekonstruere eller definere dine naturlige bryn.

Stå opp med ferdig sminkede bryn hver morgen!

Kun 3 499,-.

Refill 6-8 uker kr: 1499,-

Årlig påfyll kr: 2699,-

BOOK TIME

POWDERBROWS

Powderbrows er den nyeste teknikken og WowBrow er stolte av å tilby dette først i Norge!

Powderbrows er en ny teknikk hvor man oppnår et sminket og naturlig utrykk. Behandlingen utføres med maskin og er ikke en hårstrå teknikk som microblading. Powderbrows går ut på å implantere mikropiksler så man oppnår et «pudret» finish

Førstegangs behandling: 3 499,- 
Etterfyll etter 6-8 uker: 1499,-
Årlig påfyll 2699,-

BOOK TIME

BRYN STELL / BRYNSLØFT

Ingenting sier selvsikkerhet som perfekte bryn! Vi lever for bryn og har dyktige utdannede sminkører som vil sørge for at du alltid ser prikkfri ut når det gjelder dine bryn. Book din time idag hos en av våre dyktige sminkører så du kan få «brows like a boss»

Form og voks: kun 299,- (15 min)
Form, farge, voks: 399,- (20 min)
Brynsløft med makeup 499,- (25 min)
Brynsløft og farging av vipper 699,- (30 min)

Brynsløft med Henna Farge 
Form, farge, voks: 599,- (20 min)
Brynsløft med makeup 699,- (25 min)
Brynsløft og farging av vipper 899,- (30 min)

BOOK TIME

SKINLIFTPRO™

Nyhet innen rynkefjerning!

SKINLIFTPRO™ – en revolusjonerende rynkebehandling som strammer slapp hud umiddelbart uten kirurgi, inngrep, injeksjoner eller blod. Dette har blitt Europas mest populære skjønnhetsbehandling, og har nå endelig kommet til Norge.

Behandlingen tar kort tid og heling prosessen er på rundt 1 uke. Et område ( øyelokk f.eks) koster 3999,-

Vi tilbyr GRATIS konsultasjon.

Hvor lenge har man prikkene?

Prikkene blir til ved behandling og utvikler seg til en skorpe som flasser av de neste 4-7 dagene. Du vil etter dette ha en rosa/rød hud de neste ukene.

Hvor lang tid tar en behandling?

Dette avhenger av området men rynker rundt munn eller øyelokk tar ca 1 time.

Hvor lenge varer behandlingen?

Effekten av behandlingen vil normalt vare rundt 3 år men i de fleste tilfeller lengre.

Tilbyr dere delbetaling?

Vi tilbyr delbetaling på alle våre behandlinger og rentefritt i 6 måneder.

BESTILL TIME HER LES MER
skinliftpro
Aya Romano Microblading kurs best

FJERNING AV GAMMEL TATOVERING

Vi i WOWBROW har spesialisert oss i å fjerne gamle brynstatoveringer ved hjelp av en metode kalt Saline removal. I noen tilfeller vil det bli nødvendig å gå igjenom denne prosessen før man kan få microblading.

En «normal» fjerning vil ta ca 2-4 runder og koster fra 1799,- per omgang. Ta kontakt eller book time til konsultasjon skulle du ha noen spørsmål.

BESTILL TIME HER
fornøyd kunde hos wowbrow microblading

Hver morgen brukte jeg mye tid på å sminke brynene mine. Resultatet ble aldri 100%. Jeg ønsket fyldigere bryn, mørkere farge og mer symmetri. Angrer ikke et sekund på at jeg gikk til Aya, siden hun er nøyaktig og utfører alt med perfeksjon. Nå sparer jeg tid hver morgen siden jeg slipper å sminke brynene, og jeg føler meg mye mer fornøyd uten sminke. Jeg vil uten tvil gå til Aya igjen!

June Holm / Kunde
Kundeomtale wowbrow

Jeg er avhengig av å ha bryna mine «fikset». Kan ikke tro at jeg nå skal våkne med flawlesse bryn HVER dag. Aya er den råeste dama med det beste humøret som virkelig vet hva hun driver med. Takk Tanya, du er herliiiig!

Thea Pernille Risan / Kunde
Kundeomtale microblading

Jeg ble helt målløs av resultatet og var helt gråtkvalt. Hun hjelper jo alle kvinner som er lei av å tegne asymmetriske øyenbryn hver eneste dag. Og for en lettelse dette er.
Og jenter, Aya gir deg den beste veiledningen på form, lengde, høyde og farge. Selv ønsket jeg det og det. Men til syvende og sist hadde Aya rett i alle avgjørelser. eg kommer til å skryte henne opp i skyene til alle mine venner som ønsker seg semi-permanente bryn.
Tusen takk for så god behandling!

Jeanette Ufs / Kunde