MICROBLADING før og etter hos WowBrow i Oslo
MICROBLADING (HØSTSALG 30%)

 

Microblading er implantering av pigmenter under huden der vi imiterer hårstrå ved å lage små rifter i huden med et ultratynt blad. Ved bruk av «Dual Nano Technology» oppnår man et hyperrealistisk uttrykk da man klarer å skape ultratynne og «crispy» hårstrå. Passer perfekt til deg om ønsker å enten fylle, rekonstruere eller definere dine naturlige bryn.

 

 

 

 

Microblading
4999,-
Første behandling
--------
Påfyll etter 4-8 uker
kun kr 999,-
---
Påfyll etter 6-12 mnd
kun kr 2499,-
Bestill time nå
MICROSHADING "OMBRE BROWS"
MICROBLADING med skygge

 

Microblading med skygge er en ren skyggeleggings-teknikk som skaper et pudrete uttrykk. Perfekt for deg som liker et mer «sminket» resultat. Ved å gradere fargens styrke og ved at man bruker 2-3 ulike farger blir resultatet helt fantastisk delikat samtidig som det gir et naturlig og soft look. Denne behandlingen er mindre smertefull enn microblading. Passer også til deg som også har en gammel og svak tatovering fra før.

 

 

 

 

antifog munn beskyttelse face mask
FJERNING AV GAMMEL TATOVERING

 

For å kunne microblade over gammel tatovering er man nødt til å fjerne mesteparten av den gamle tatoveringen først. Hvis ikke vil ikke fargen hverken sitte eller synes. Oftest må man ha et sted mellom 2- 4 runder.

 

Hvorfor velge Saline Removal fremfor laserbehandling?

Det er ikke anbefalt å velge laserbehandling på bryn da dette kan forårsake både arr og ødelegge hårsekkene slik at hårene ikke vokser ut igjen.

FJERNING AV GAMMEL BRYN TATOVERING
1799,-
Per behandling
--------
Pakkepris: 4 behandlinger
kun kr 4999,-
Bestill time nå
fornøyd kunde hos wowbrow microblading

Hver morgen brukte jeg mye tid på å sminke brynene mine. Resultatet ble aldri 100%. Jeg ønsket fyldigere bryn, mørkere farge og mer symmetri. Angrer ikke et sekund på at jeg gikk til Aya, siden hun er nøyaktig og utfører alt med perfeksjon. Nå sparer jeg tid hver morgen siden jeg slipper å sminke brynene, og jeg føler meg mye mer fornøyd uten sminke. Jeg vil uten tvil gå til Aya igjen!

June Holm / Kunde
Kundeomtale wowbrow

Jeg er avhengig av å ha bryna mine “fikset”. Kan ikke tro at jeg nå skal våkne med flawlesse bryn HVER dag. Aya er den råeste dama med det beste humøret som virkelig vet hva hun driver med. Takk Tanya, du er herliiiig!

Thea Pernille Risan / Kunde
Kundeomtale microblading

Jeg ble helt målløs av resultatet og var helt gråtkvalt. Hun hjelper jo alle kvinner som er lei av å tegne asymmetriske øyenbryn hver eneste dag. Og for en lettelse dette er.
Og jenter, Aya gir deg den beste veiledningen på form, lengde, høyde og farge. Selv ønsket jeg det og det. Men til syvende og sist hadde Aya rett i alle avgjørelser. eg kommer til å skryte henne opp i skyene til alle mine venner som ønsker seg semi-permanente bryn.
Tusen takk for så god behandling!

Jeanette Ufs / Kunde