MICROBLADING før og etter hos WowBrow i Oslo

MICROBLADING

Microblading er implantering av pigmenter under huden der vi imiterer hårstrå ved å lage små rifter i huden med et ultratynt blad. Ved bruk av «Dual Nano Technology» oppnår man et hyperrealistisk uttrykk da man klarer å skape ultratynne og «crispy» hårstrå. Passer perfekt til deg om ønsker å enten fylle, rekonstruere eller definere dine naturlige bryn.

Vi er kjent som en av Norges ledende på microblading så du kan stå opp med ferdig sminkede bryn hver morgen!

Vi har microblading fra kun 3999,-

 

BESTILL TIME TIL MICROBLADING HER

 

Brynstell

Ingenting sier selvsikkerhet som perfekte bryn! Vi lever for bryn og har dyktige utdannede sminkører som vil sørge for at du alltid ser prikkfri ut når det gjelder dine bryn. Book din time idag hos en av våre dyktige sminkører så du kan få “brows like a boss”

Hos oss får du brynstell fra kun kroner 449,-

resever time for brynstell
Kundeomtale Microblading

LIPLINER

Vi i WOWBROW er stolte av å endelig presentere lipliner hos oss.Vår linergist utfører permanent make-up av høyeste kvalitet med den nyeste teknikken.
Leppene tatoveres og her har man uendelige fargemuligheter som kan tilpasses ethvert ønske.
Man sitter igjen med et realistisk, naturlig og vakkert resultat. Ta kontakt skulle det være noen spørsmål.

Velg mellom: 
  • Lipliner Ord. pris  4999,- Nå  kun 2499,-
  • Lipliner med full farge Ord. pris  5999,- Nå kun 2999,- 
(nå 50% rabatt ved bruk av rabattkode WOWLIPS. Koden skrives i “NOTAT” feltet ved bestilling ).

 

bestill time for lipliner her
microblading oslo
Aya Romano Microblading kurs best

FJERNING AV GAMMEL TATOVERING

Vi i WOWBROW har spesialisert oss i å fjerne gamle brynstatoveringer ved hjelp av en metode kalt Saline removal. I noen tilfeller vil det bli nødvendig å gå igjenom denne prosessen før man kan få microblading.

En “normal” fjerning vil ta ca 2-4 runder og koster fra 1799,- per omgang. Ta kontakt eller book time til konsultasjon skulle du ha noen spørsmål.

book time her

EyeLiner

Ønsker du at øynene dine alltid er markerte? Eller er du lei av å måtte sminke øynene dine, hvis så er permanent makeup perfekt for deg! 

Vi tilbyr ulike teknikker som dekker ditt behov. Dette vil du i samråd med teknikker bli enige om på behandlingsdagen. 

Velg mellom: 

  • Vippemarkering (tekniker legger farge mellom vippene for å skape et naturlig og mykt resultat)
  • Eyeliner øvre øyelokk
  • Eyeliner nedre øyelokk 
  • Eyeliner med ombre (skygge/graderingseffekt)

Ord pris 3999,- Nå kun 2799,- ( 30% rabatt ved bruk av rabattkode WOWEYES. Koden skrives i “NOTAT” feltet ved bestilling ).

Bestill time for eyeliner
eyeliner permanent makeup
fornøyd kunde hos wowbrow microblading

Hver morgen brukte jeg mye tid på å sminke brynene mine. Resultatet ble aldri 100%. Jeg ønsket fyldigere bryn, mørkere farge og mer symmetri. Angrer ikke et sekund på at jeg gikk til Aya, siden hun er nøyaktig og utfører alt med perfeksjon. Nå sparer jeg tid hver morgen siden jeg slipper å sminke brynene, og jeg føler meg mye mer fornøyd uten sminke. Jeg vil uten tvil gå til Aya igjen!

June Holm / Kunde
Kundeomtale wowbrow

Jeg er avhengig av å ha bryna mine “fikset”. Kan ikke tro at jeg nå skal våkne med flawlesse bryn HVER dag. Aya er den råeste dama med det beste humøret som virkelig vet hva hun driver med. Takk Tanya, du er herliiiig!

Thea Pernille Risan / Kunde
Kundeomtale microblading

Jeg ble helt målløs av resultatet og var helt gråtkvalt. Hun hjelper jo alle kvinner som er lei av å tegne asymmetriske øyenbryn hver eneste dag. Og for en lettelse dette er.
Og jenter, Aya gir deg den beste veiledningen på form, lengde, høyde og farge. Selv ønsket jeg det og det. Men til syvende og sist hadde Aya rett i alle avgjørelser. eg kommer til å skryte henne opp i skyene til alle mine venner som ønsker seg semi-permanente bryn.
Tusen takk for så god behandling!

Jeanette Ufs / Kunde