MICROBLADING før og etter hos WowBrow i Oslo
Microblading (Hypernaturlig)

Microblading er implantering av pigmenter under huden der vi imiterer hårstrå ved å lage små rifter i huden med et ultratynt blad. Ved bruk av «Dual Nano Technology» oppnår man et hyperrealistisk uttrykk da man klarer å skape ultratynne og «crispy» hårstrå. Passer perfekt til deg om ønsker å enten fylle, rekonstruere eller definere dine naturlige bryn.

PRIS: 5000,-  

Påfyll: 1000

Årlig påfyll 2500,- 

MICROSHADING "OMBRE BROWS"
«OMBRE BROWS» (MICROSHADING teknikk)

Microshading eller OMBRE BROWS er en ren skyggeleggings-teknikk som skaper et pudrete uttrykk. Perfekt for deg som liker et mer «sminket» resultat. Ved å gradere fargens styrke og ved at man bruker 2-3 ulike farger blir resultatet helt fantastisk delikat samtidig som det gir et naturlig og soft look. I denne behandlingen vil du ikke blø, og den er mindre smertefull enn microblading. Passer også til deg som også har en gammel og svak tatovering fra før.

PRIS: 5000,-  

Påfyll: 1000

Årlig påfyll 2500,- 

MICROBLADING MED SHADING før og etter bilde
«HOLLYWOOD BROWS» (MICROBLADING MED SHADING)

Microblading med shading (skyggelegging) innebærer samme prosess som ordinær microblading. I tillegg vil man utføre en tilleggsteknikk der man skyggelegger brynet med en svakere farge som vil skape et mer «sminket» og soft resultat.

PRIS: 6000,-  

Påfyll: 1500

Årlig påfyll 3000,- 

 

WOWBROW logo. Norges ledende innen Microblading og bryn
FJERNING AV GAMMEL TATOVERING

For å kunne microblade over gammel tatovering er man nødt til å fjerne mesteparten av den gamle tatoveringen først. Hvis ikke vil ikke fargen hverken sitte eller synes. Hvor mange omganger man trenger er avhengig av styrken på den gamle tatoveringen. Oftest må man ha et sted mellom 2- 4 runder. Mellom hver behandling på man vente 5-6 uker før man kan utføre ny behandling.

Hvorfor velge Saline Removal fremfor laserbehandling? Det er ikke anbefalt å velge laserbehandling på bryn da dette kan forårsake både arr og ødelegge hårsekkene slik at hårene ikke vokser ut igjen. Salineremoval er en den mest skånsomme og effektive måten å fjerne brynstatovering på. I tillegg er den rask og mindre smertefull. 

PRIS: 1800,- PER SESSION

fornøyd kunde hos wowbrow microblading

Hver morgen brukte jeg mye tid på å sminke brynene mine. Resultatet ble aldri 100%. Jeg ønsket fyldigere bryn, mørkere farge og mer symmetri. Angrer ikke et sekund på at jeg gikk til Aya, siden hun er nøyaktig og utfører alt med perfeksjon. Nå sparer jeg tid hver morgen siden jeg slipper å sminke brynene, og jeg føler meg mye mer fornøyd uten sminke. Jeg vil uten tvil gå til Aya igjen!

June Holm / Kunde
Kundeomtale wowbrow

Jeg er avhengig av å ha bryna mine «fikset». Kan ikke tro at jeg nå skal våkne med flawlesse bryn HVER dag. Aya er den råeste dama med det beste humøret som virkelig vet hva hun driver med. Takk Tanya, du er herliiiig!

Thea Pernille Risan / Kunde
Kundeomtale microblading

Jeg ble helt målløs av resultatet og var helt gråtkvalt. Hun hjelper jo alle kvinner som er lei av å tegne asymmetriske øyenbryn hver eneste dag. Og for en lettelse dette er.
Og jenter, Aya gir deg den beste veiledningen på form, lengde, høyde og farge. Selv ønsket jeg det og det. Men til syvende og sist hadde Aya rett i alle avgjørelser. eg kommer til å skryte henne opp i skyene til alle mine venner som ønsker seg semi-permanente bryn.
Tusen takk for så god behandling!

Jeanette Ufs / Kunde