VÅRE BEHANDLINGER

MICROBLADING

LES MER

POWDER BROWS

LES MER

BRYNSLØFT / BRYNSTELL

LES MER

BROW LAMINATION

LES MER

Vår Bestselger!

Microblading – kun 3 999,-

Ikke inkludert påfyll

BESTILL TIME LES MER

Ikke inkludert påfyll

Deretter gjelder årlig påfyll pris

Heles på ca 7 dager

fornøyd kunde hos wowbrow microblading

Hver morgen brukte jeg mye tid på å sminke brynene mine. Resultatet ble aldri 100%. Jeg ønsket fyldigere bryn, mørkere farge og mer symmetri. Angrer ikke et sekund på at jeg gikk til WOWBROW, siden de er nøyaktige og utfører alt med perfeksjon. Nå sparer jeg tid hver morgen siden jeg slipper å sminke brynene, og jeg føler meg mye mer fornøyd uten sminke. Jeg vil uten tvil gå til WOWBROW igjen!

June Holm / Kunde
Kundeomtale wowbrow

Jeg er avhengig av å ha bryna mine «fikset». Kan ikke tro at jeg nå skal våkne med flawlesse bryn HVER dag. Tanya er den råeste dama med det beste humøret som virkelig vet hva hun driver med. Takk Tanya, du er herliiiig!

Thea Pernille Risan / Kunde
Kundeomtale microblading

Jeg ble helt målløs av resultatet og var helt gråtkvalt. De hjelper jo alle kvinner som er lei av å tegne asymmetriske øyenbryn hver eneste dag. Og for en lettelse dette er.
Og jenter, WOWBROW gir deg den beste veiledningen på form, lengde, høyde og farge. Selv ønsket jeg ditt og datt. Men til syvende og sist hadde WOWBROW rett i alle avgjørelser. Jeg kommer til å skryte dem opp i skyene til alle mine venner som ønsker seg semi-permanente bryn eller brynsbehandlinger
Tusen takk for så god behandling!

Jeanette Ufs / Kunde