MICROBLADING før og etter hos WowBrow i Oslo

MICROBLADING

Microblading er implantering av pigmenter under huden der vi imiterer hårstrå ved å lage små rifter i huden med et ultratynt blad. Ved bruk av «Dual Nano Technology» oppnår man et hyperrealistisk uttrykk da man klarer å skape ultratynne og «crispy» hårstrå. Passer perfekt til deg om ønsker å enten fylle, rekonstruere eller definere dine naturlige bryn.

Vi er kjent som Norges ledende på microblading så du kan stå opp med ferdig sminkede bryn hver morgen!

PRIS: kun 3999,-. Da kan du fritt velge med eller uten skyggelegging kostnadsfritt

Microblading hos Aya Romano (Elite tekniker): 5999,- 

Etterfyll: 999,- 

Årlig etterfyll etter 6-12 mnd 2499,-

BESTILL TIME TIL MICROBLADING HER

 

BRYNSTYLING / BRYNSLØFT

Ingenting sier selvsikkerhet som perfekte bryn! Vi lever for bryn og har dyktige utdannede sminkører som vil sørge for at du alltid ser prikkfri ut når det gjelder dine bryn. Book din time idag hos en av våre dyktige sminkører så du kan få “brows like a boss”

Brynsstyling (form, farge, voks/napping): 749,-

Vedlikehold etter 3 uker: 449,- 

book time for brynstyling
Kundeomtale Microblading
Aya Romano Microblading kurs best

FJERNING AV GAMMEL TATOVERING

Vi i WOWBROW har spesialisert oss i å fjerne gamle brynstatoveringer ved hjelp av en metode kalt Saline removal. I noen tilfeller vil det bli nødvendig å gå igjenom denne prosessen før man kan få microblading.

En “normal” fjerning vil ta ca 2-4 runder og koster fra 1799,- per omgang. Ta kontakt eller book time til konsultasjon skulle du ha noen spørsmål.

book time her

 

SKINLIFTPRO™

Nyhet innen rynkefjerning!

SKINLIFTPRO™ – en revolusjonerende rynkebehandling som krymper hud på under en time. Dette har blitt Europas mest populære skjønnhetsbehandling, og har nå endelig kommet til Norge

finn ut mer
skinliftpro
fornøyd kunde hos wowbrow microblading

Hver morgen brukte jeg mye tid på å sminke brynene mine. Resultatet ble aldri 100%. Jeg ønsket fyldigere bryn, mørkere farge og mer symmetri. Angrer ikke et sekund på at jeg gikk til Aya, siden hun er nøyaktig og utfører alt med perfeksjon. Nå sparer jeg tid hver morgen siden jeg slipper å sminke brynene, og jeg føler meg mye mer fornøyd uten sminke. Jeg vil uten tvil gå til Aya igjen!

June Holm / Kunde
Kundeomtale wowbrow

Jeg er avhengig av å ha bryna mine “fikset”. Kan ikke tro at jeg nå skal våkne med flawlesse bryn HVER dag. Aya er den råeste dama med det beste humøret som virkelig vet hva hun driver med. Takk Tanya, du er herliiiig!

Thea Pernille Risan / Kunde
Kundeomtale microblading

Jeg ble helt målløs av resultatet og var helt gråtkvalt. Hun hjelper jo alle kvinner som er lei av å tegne asymmetriske øyenbryn hver eneste dag. Og for en lettelse dette er.
Og jenter, Aya gir deg den beste veiledningen på form, lengde, høyde og farge. Selv ønsket jeg det og det. Men til syvende og sist hadde Aya rett i alle avgjørelser. eg kommer til å skryte henne opp i skyene til alle mine venner som ønsker seg semi-permanente bryn.
Tusen takk for så god behandling!

Jeanette Ufs / Kunde