VÅRE BEHANDLINGER

MICROBLADING

Microblading er en teknikk der vi «tegner» på et og et hårstrå slik at vi skaper illusjonen om fyldigere og mer veldefinerte øyenbryn

LES MER

POWDER BROWS

Powder Brows er en teknikk der vi bruker maskin for å oppnå et pudret, veldefinert og sminket uttrykk. Stå opp ferdig sminket.

LES MER

BRYNSLØFT / BRYNSTELL

Over 50.000 behandling gjør at du kan føle deg trygg på stell av dine naturlige bryn hos oss.

LES MER

BROW LAMINATION

Brow Lamination er behandlingen for deg som ønsker større, fyldigere og mer veldefinerte øyenbryn. Passer alle som har litt hår.

LES MER

VOKSING

Hos oss kan du få utført full kroppsvoks. Vi bruker prisvinnende produkter fra Lycon som er skånsomme mot huden og etterlater et mykt og behagelig resultat.

BESTILL TIME

VIPPER

Vi utfører den populære vippeløft behandlingen. Vippene fremstår som mye lengre og fyldigere, samtidig som de får næring.

BESTILL TIME

BLEKING AV TENNER

Ønsker du hvitere tenner? Vi utfører den velkjente Toothfairy behandlingen.

BESTILL TIME

PErmanent makeup på lepper

Vi tilbyr et spekter av farger og med pmu på lepper slipper å sminke deg hver dag.

BESTILL TIME

PErmanent eyeliner

Permanent eyeliner er tidsbesparende og gir et konstant pent og definert utseende rundt øynene.

BESTILL TIME

TILBUD!

Vi tilbyr delbetaling!

Microblading eller Powder Brows – kun 2999,-

Ikke inkludert påfyll

BESTILL TIME LES MER

Ikke inkludert påfyll

Deretter gjelder årlig påfyll pris

Heles på ca 7 dager

fornøyd kunde hos wowbrow microblading

Hver morgen brukte jeg mye tid på å sminke brynene mine. Resultatet ble aldri 100%. Jeg ønsket fyldigere bryn, mørkere farge og mer symmetri. Angrer ikke et sekund på at jeg gikk til WOWBROW, siden de er nøyaktige og utfører alt med perfeksjon. Nå sparer jeg tid hver morgen siden jeg slipper å sminke brynene, og jeg føler meg mye mer fornøyd uten sminke. Jeg vil uten tvil gå til WOWBROW igjen!

June Holm / Kunde
Kundeomtale wowbrow

Jeg er avhengig av å ha bryna mine «fikset». Kan ikke tro at jeg nå skal våkne med flawlesse bryn HVER dag. Tanya er den råeste dama med det beste humøret som virkelig vet hva hun driver med. Takk Tanya, du er herliiiig!

Thea Pernille Risan / Kunde
Kundeomtale microblading

Jeg ble helt målløs av resultatet og var helt gråtkvalt. De hjelper jo alle kvinner som er lei av å tegne asymmetriske øyenbryn hver eneste dag. Og for en lettelse dette er.
Og jenter, WOWBROW gir deg den beste veiledningen på form, lengde, høyde og farge. Selv ønsket jeg ditt og datt. Men til syvende og sist hadde WOWBROW rett i alle avgjørelser. Jeg kommer til å skryte dem opp i skyene til alle mine venner som ønsker seg semi-permanente bryn eller brynsbehandlinger
Tusen takk for så god behandling!

Jeanette Ufs / Kunde