Hva er microblading?

hva er m,icroblading

Micro what??

I skjønnhetsbransjen er det et hav av behandlinger man kan velge mellom, og noen ganger kan det være ekstra vanskelig å vite eksakt hva man skal velge. En av det aller største trendene som florerer markedet akkurat nå er Microblading. Microblanding, Microblending, Micro-hva? Ja det er mange som ikke helt vet hva microblading er. Men i dette innlegget skal vi ta for oss alt du trenger å vite om microblading.

Microblading er semi-permanent makeup der man implanterer ett og ett hårtråd under huden med et tynt blad med pigmenter for å skape et hypernaturlig resultat. Behandlingen tar ca 2 timer og resultatet varer i ca 1-3 år avhengig av hudtype og pigmenter brukt.

MICROBLADING FØR ETTER WOWBROW

Hvem er kandidater for microblading?

Du er en god kandidat for microblading dersom du har normal/ tørr hudtype. Om du har en gammel tatovering er det anbefalt at denne fjernes på forhånd. (Det kan gjøres med laser, syrebehandling eller Saline Removal).  Hvis ikke vil ikke fargen sitte og resultatet vil ikke bli like fint. Hos WOWBROW har vi 18 års grense på microblading, men om man kommer med foreldre eller foresatte kan man få behandlingen utført om man er 16+. Behandlingen kan utføres på både unge og eldre. Vi ser en stor pågang blant 40+. Vi tilpasser både form og farge til hver enkelt slik at den passer til hver enkeltes trekk og proporsjoner.

Hvem er ikke kandidater for microblading?

Det er ikke anbefalt microblading dersom du har:

 • Keloide arr
 • Rosacea
 • Seboreisk/ Fet hud/Store porer
 • Hudinfeksjoner
 • Psoriasis
 • Lupus
 • Diabetes
 • Høyt blodtrykk
 • Solbrent/Soleksponert hud
 • Går på blodfortynnende (må slutte med medisiner 3 dager før behandling)
 • Gravid/ammende

Har du eventuelle sykdommer, bør dette konsulteres på forhånd.

Har du botox i pannen bør du være innforstått med at man bør forsette å bruke botox om du planlegger å ta miroblading. Om man slutter å bruke botox kan assymetri og skjevhet i bryna forekomme.

Har du laser og kjemisk behandlet hud bør du vente alt fra 2 dager  til 4 uker med microblading behandling til huden har grodd ferdig. Dette avhenger av hva slags type behandling man har hatt.

Er behandlingen smertefull?

I utgangspunktet er ikke behandlingen smertefull. Men behandlingen kan være smertefull om det brukes dårlig utstyr og hvis teknikeren ikke er erfaren. Noe ubehag må man være forberedt på. De fleste teknikere bruker bedøvelse, og det vil lindre slik at du ikke kjenner noen ting.

Hva skal man tenke på når ma skal velge riktig tekniker?

Vi i WOWBROW utfører mye korreksjoner av kunder som har vært hos andre salonger og fått brynene ødelagt grunnet dårlig arbeid. Vi anbefaler at man gjør grundig research før man bestemmer seg for å gjennomføre microblading eller andre permanente bryns behandlinger.  Sørg for at vedkommende er erfaren og har gode før og etter bilder. Vi anbefaler også at man bør være ekstra oppmerksom på behandlinger som er ekstra billige. Billigere behandlinger betyr ofte at teknikeren er nybegynner. Og for å virkelig bli god i microblading, bør teknikeren minimum ha utført 100 behandlinger for å kunne kalle seg erfaren. Pass også på at vedkommende bruker egne bilder og ikke stjeler før og etter-bilder fra andre. Det er viktig å tenke på at  behandlingen er semi-permanent og skal sitte i ansiktet lenge. Det koster mer enn det smaker å gå til en billig behandler. Vi opplever at flere av våre kunder må bruke opptil 10.000 på å bare fjerne tatoveringen for så å microblade dem på nytt hos oss. Dette blir kostbart. Så vårt råd er å tenke langsiktig. Gå til en etablert tekniker eller salong med et godt rykte slik at du vet at de er der når du trenger dem neste gang og at resultatet blir bra.

Hva må man tenke på før behandlingen?

Før behandlingen er det viktig at du informerer om du har har noen sykdommer, allergier eller keloide arr man bør ta hensyn til. Du kan ikke være påvirket av alkohol 48 timer før behandlingen. Og du kan ikke gjennomføre behandlingen om du går på blodfortynnende medikamenter. Vi anbefaler å bestille time til gratis konsultasjon i god tid før behandlingen, men du kan også booke time til telefon-konsultasjon. Da får du snakket med tekniker og du kan også da sende inn bilder på forhånd som tekniker kan konsultere.  Vi er alltid opptatt av at alle våre kunder skal få tilstrekkelig med informasjon før de kommer til timen sin.

For best mulig resultat er det anbefalt å unngå:

 • fiskeolje/omega3 eller Vitamin E – 1 uke før behandlingen
 • ikke sol deg 2 uker før behandlingen
 • Ikke farge bryna 3 dager før behandlingen
 • ikke ta botox 3 uker før behandlingen
 • ikke tren på selve dagen du skal bli microbladet
 • ikke utfør ansiktsbehandling eller peeling 2 uker før behandlingen
 • Ikke napp eller voks hårene 1 uke før behandlingen
 • ikke bruk paracet eller ibuprofen som smertelindring før behandlingen

Hva må man tenke på etter behandlingen?

50% av resultatet kommer fra etter-behandlingen. Jo flinkere du er til å ta vare på bryna i ettertid, jo bedre vil resultatet bli. Man bør unngå:

 • soleksponering på 1 måned
 • trening, sauna og badebasseng på 1 uke
 • Ikke plukke på bryna
 • ikke sov med hodet ned i puta, men heller prøv å sov på ryggen. Noen bruker nakkepute i helings perioden.

Det finner mange ulike måter å stelle bryna på etter en behandling. Riktig stell av bryn vil tekniker gå igjennom nøye med deg når behandlingen er utført. Vi anbefaler tørr-heling fremfor bruk av masse kremr, da vi kan vise til meget godt fargehold på våre kunder.

Hva koster behandlingen?

Microblading koster 3 499,- (etterfyll etter 4 uker er 1499,-, Årlig refill er 2799,-)

Microblading med shading koster 4499,-

hva er m,icroblading
Hva er microblading?

Herregud så fornøyd jeg ble! <3 Jeg klarte nesten ikke kjøre bilen hjem, for ble sittende å se på bryna i speilet. DU ER RÅ!!!

Microblading norway wowbrow
bryn av wowbrow

«Jeg er super fornøyd med Wowbrow! Ser helt naturlig ut, og fargen passet meg perfekt. Og det gikk kjempe fort! Er overrasket over at det ikke gjorde mer vondt også! Aya er utrolig dyktig i jobben hun gjør! Anbefaler henne på det sterkeste!» ?